Over ons

Welkom bij Volvo Selektion

Volvo staat bekend om haar hoge mate van veiligheid en betrouwbaarheid, maar ook om haar fraaie uiterlijk en sterke kwaliteit. Als gespecialiseerd bedrijf importeertVolvoSelektion.nl unieke Volvo modellen en uitvoeringen vanuit Zweden, België, Duitsland, Italië en Zwitserland. Al onze occasions zijn goed onderhouden en worden met Nederlands kenteken afgeleverd.

.

In 2008 kocht ik mijn eerste auto: een Volvo 242 Turbo uit 1983.
Telkens wanneer ik het gas indrukte en de turbodrukmeter richting het rode gebied ging, verscheen er een grote glimlach op mijn gezicht. Dit heeft de basis gelegd voor mijn passie voor Volvo’s. Sindsdien heb ik vele Volvo’s gekocht en verkocht en heb ik er 10 jaar later een officieel bedrijf van gemaakt. Ik werk samen met (Volvo)specialisten om eventuele gebreken vlot te herstellen en heb al veel klanten tot volle tevredenheid kunnen helpen.
En die 242? Die is nog steeds in mijn bezit en gaat ook niet meer weg…

.

Omdat ik naast mijn passie voor Volvo ook nog een fulltime baan heb, is er sinds 2018 een samenwerking ontstaan met Amnoy Riethorst. Amnoy is idolaat van speciale Volvo’s. Zijn opleiding en ervaring met de autotechniek gecombineerd met een gezonde handelsgeest, maakt dit tot een ideaal partnerschap. Regelmatig zijn we in de weekenden in Zweden of Zwitserland te vinden om unieke Volvo’s in te kopen.

.

Ziet u tussen ons aanbod een Volvo die u interesseert  of zoekt u iets bijzonders? U bent van harte welkom, uiteraard geheel vrijblijvend.

.

Graag tot ziens!

.

Roy Hoveling en Amnoy Riethorst

 

TurboStory artikel in Volvologisch

Volvo Cars

Betrouwbaarheid
Design
Veiligheid
Compare List
Contact